Download gratis eBook met heerlijke & gezonde recepten Download
Arine fights Cancer

Mijn droomboek is klaar. Kanker! Wat eet ik nu? Ik wil lotgenoten met kanker weer laten  genieten van lekker eten en plezier beleven. 

 

Proef mijn frisse recepten en leer van mijn ervaring en gezonde tips.

 

#Moeite met eten?

Moeite met eten, maar toch willen genieten van samen lekker eten? Dat is prima mogelijk, zo bewijzen de recepten in mijn boek  Kanker! Wat eet ik nu? . De recepten zijn makkelijk te maken en zeer betaalbaar.

#Mijn eigen Chef

Mijn Chef René ging de uitdaging aan mijn eigen recepten super lekker te maken. Hij verdient een dikke pluim voor deze feestelijke recepten.

#Tablet eBook

Dit boek maken was een heuse uitdaging waar ik veel van heb geleerd. Het is een ideaal eBoek om mijn verhaal, mijn tips en mijn recepten te delen.

eBook Kanker! Wat eet ik nu?


Bestel mijn eBoek voor slechts € 3,99-.
 Je doneert € 0,50- aan KWF Kankerbestrijding .

Share →

Steun mij en mijn team.

 • Arine Hazenberg  Story teller  

  Arine Hazenberg, geboren in 1971 en vanaf 2004 een alleenstaande moeder van een zoon uit 1998. Ze is werkzaam in de verslavingszorg als HBO-Behandelaar en kreeg in juni 2008 de diagnose Acute Lymfatische Leukemie. Een zware strijd brak aan vol met chemokuren, complicaties, bestralingen en een stamceltransplantatie. 1,5 jaar na de diagnose kwam ze thuis met de zware taak haar leven weer op de rails te krijgen. Alles was veranderd; haar woning, haar eetlust, eetpatroon, energie en lichamelijke conditie. Maar haar positieve instelling, vechtlust en geduld hebben haar weer doen laten genieten van het leven en het andere eten. Met dit project hoopt ze vele mensen die, in welke fase van hun ziekteproces dan ook, te kunnen helpen om moed te houden en te inspireren om door te gaan om opnieuw te leren genieten van het leven.

 • Mariëlle Beckers  Internist-Hematoloog  

  Mariëlle Beckers studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit te Leuven (België). Vervolgens specialiseerde zij zich tot internist met aandachtgebied hematologie (Academisch Ziekenhuis Maastricht). Op dit moment is zij werkzaam als internist-hematoloog in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Dagelijks behandeld zij patiënten met leukemie en lymfeklierkanker met combinaties van chemotherapie, bestraling en stamceltransplantatie. Helaas heeft deze behandeling een negatief effect op de kwaliteit van leven. Veranderde smaak is daar een goed voorbeeld van waardoor patiënten minder eetlust hebben. Voeding is nochtans belangrijk bij kanker: voor het herstel, het kunnen ondergaan van de behandelingen maar het heeft ook een sociale functie: “gezellig en lekker eten met anderen”. Door dit project te steunen hoopt zij een positieve bijdrage te kunnen leveren aan een betere levenskwaliteit.

 • René van Gorp  Chefkok  

  René van Gorp is eigenaar van kookstudio en cateringbedrijf Kook mee met René. Na een lange loopbaan in de voedingsmiddelenindustrie is hij opgeleid tot kok aan de Academie voor Gastronomie te Hoog Soeren. In zijn dagelijks werk verzorgt hij kookworkshops waarbij educatie een belangrijke rol speelt. Het overdragen van kennis op kooktechnisch vlak én op het gebied van warenkennis, is René op het lijf geschreven. Op praktische wijze wordt dit gedeeld met de deelnemers. René was reeds de chefkok van het diabetes boek in de serie van My Sweet Story.

 • Roger Heijmans  uitgever  

  Roger Heijmans is uitgever en initiatiefnemer achter het project 'Het Nieuwe Genieten'. Als ervaren uitgever heeft Roger bij Wolters Kluwer veel ervaring opgedaan in de educatieve markt. Roger is een ondernemer die de dingen graag eenvoudig & simpel houdt! Altijd in voor creatieve uitdagingen, de juiste mensen bij elkaar brengen en interacties met inspirerende zielen. Met het project 'Het Nieuwe Genieten' hoopt Roger mensen in welke fase van hun ziekteproces dan ook, te kunnen helpen en te inspireren om te blijven genieten van het leven. Hij daagt mensen uit om niet enkel patiënt te zijn. Maar hun ervaringen en hun opgebouwde expertise te delen met anderen.