Download gratis eBook met heerlijke & gezonde recepten Download

Ik loop wat achter met het schrijven van een nieuwe blog. Laten we zeggen dat ik een paar roerige weken heb gehad met mijn gezondheid. Mijn gezondheid en ik leven soms op wat vijandige voet. Maar met een gezonde dosis humor weet ik mijn gezondheid meestal wel zo ver te krijgen dat het uiteindelijk mij toch wil volgen, al moet ik soms water bij de wijn doen. Maar zo is het leven.

Arine HazenbergWat mij opviel was een terugslag wat betreft mijn smaak deze afgelopen weken. Melk werd weer karnemelk en de mandarijnen gingen weer sneller op dan gebruikelijk. Ook ging het warme eten mij weer tegenstaan, maar hapte ik een onsje vleeswaar weer met plezier naar binnen. Van de appeltaart bij de V&D at ik wel de appel op, maar het koek schoof ik bij Daniël op zijn bordje. Blijkbaar kent je smaakverandering ook nog schommelingen jaren na kanker, zeker tijdens lichamelijk mindere tijden. Ik werd weer misselijk van geurtjes dus mijn magnetron maakte weer overuren (bij gebruik van magnetron heb je minder etensgeurtjes in je huis). Deze terugslag van mijn smaak kwam eigenlijk wel goed uit, want ik kreeg de opdracht van de uitgever om nog een informatief stukje te schrijven over smaakverandering (samen met arts Marielle Beckers). Ik kon me weer helemaal inleven. De koffie is weer thee geworden en het koekje is veranderd in een handje rozijnen.

Ik vraag me af; heb ik nu genoeg reden om mij dit weekend te buiten te gaan aan een gezinsbox kippetjes van een welbekende fastfoodketen die alleen kip levert? 😛 Ik krijg even een deja vu. Met dit verschil dat ze mij toen aangeleverd werden door bezoek en ik ze nu zelf moet kopen. Dat is dan weer een beetje jammer 😀 . 

Tagged with →  
Share →

Bestel direct online het 'My sweet story' diabetes kookboek van Nele

Boordevol lekkere, snel en eenvoudig te maken recepten voor het hele gezin. Naast lekkere recepten staat het kookboek vol handige tips voor diabetes patiënten. Bestel nu het 'My sweet story' kookboek'. Wij zorgen ervoor dat jouw boek thuis wordt bezorgd.