Download gratis eBook met heerlijke & gezonde recepten Download
Pasta met vis
Auteur:
Bereidingstijd: 
Kooktijd: 
Totaal tijd: 
Ingredienten
  • 600 g stevige vis (bijv. pangasius)
  • ½ l visbouillon
  • 100 ml room
  • 250 g verse bladspinazie
  • 300 g lintpasta
  • 12 groene asperges
  • peper en zout
Instructies
  1. Kook 600 g stevige vis gaar in ½ l visbouillon, schep deze eruit en houd de vis warm. Voeg 100 ml room toe aan de bouillon en laat alles ca. 4 minuten zachtjes inkoken. Voeg op het einde 250 g verse bladspinazie toe en laat die, al roerend, kort garen in de saus.
  2. Kook 300 g lintpasta naar keuze volgens de aanwijzing op de verpakking.
  3. Neem 12 groene asperges, snij ⅓ deel af van de onderkant en snijd de rest in stukken. Kook de asperges in ca. 2 minuten beetgaar in water met een snufje zout. Meng de saus met de pasta, leg de vis erop samen met de groene asperges.
Voedingswaarde informatie
Aantal personen: 4
Tagged with →  
Share →

Bestel direct online het 'My sweet story' diabetes kookboek van Nele

Boordevol lekkere, snel en eenvoudig te maken recepten voor het hele gezin. Naast lekkere recepten staat het kookboek vol handige tips voor diabetes patiënten. Bestel nu het 'My sweet story' kookboek'. Wij zorgen ervoor dat jouw boek thuis wordt bezorgd.