Download gratis eBook met heerlijke & gezonde recepten Download

Eind vorig jaar kwam ik per toeval “My sweet story” een diabetes kookboek tegen. Een boek met allerlei recepten waarin Nele een jonge diabetes patiënt haar verhaal verteld. Hierdoor vroeg ik me af waarom bestaat er nu niet zo een boekje voor patiënten met kanker? Eerst maar eens gaan informeren in het ziekenhuis of zij zo een boekje hadden.

Het Nieuwe GenietenHelaas was het antwoord nee. Vervolgens de uitgever van ” My sweet story” benaderd om te praten over een boekje met eetrecepten voor patiënten met kanker. Gelukkig vond de uitgever dat ook een goed initiatief. En nu een paar maanden later is er de “Het nieuwe genieten” website met onder andere recepten voor diabetes patiënten en zijn de voorbereidingen voor een boek met eetrecepten speciaal voor patiënten met kanker in volle gang. Stiekem komt op deze manier ook een kleine droom van mij uit….

Tagged with →  
Share →
  • Roger

    Ieder goed idee start met het initiatief van inspirerende mensen!
    Fijn dat jij ook voor kanker patiënten een betere smaakbeleving zocht.
    Gr. Roger

  • Arine

    Ik ken je ook alleen maar als een zeer betrokken arts!

Bestel direct online het 'My sweet story' diabetes kookboek van Nele

Boordevol lekkere, snel en eenvoudig te maken recepten voor het hele gezin. Naast lekkere recepten staat het kookboek vol handige tips voor diabetes patiënten. Bestel nu het 'My sweet story' kookboek'. Wij zorgen ervoor dat jouw boek thuis wordt bezorgd.