Download gratis eBook met heerlijke & gezonde recepten Download

Leuke Mie

Hoe gek kan het leven lopen! Ben je jaren doodziek, knap je wonderbaarlijk goed op en dan in ene een uitgever aan de telefoon! Mijn leven was al leuk, maar lacht me nu helemaal toe! Of ik mee wilde werken aan een kookboekje. Zou de leukemie dan toch nog Leuke Mie kunnen worden?Acuut was het ook wel. In december het telefoontje, in januari het eerste gesprek en kennismaking met het team en in april al bij de drukker! Zo maak ik van een dal dan toch nog een piek! Ik wil graag mijn leven leiden en niet lijden.

foto 3 (4)Lijd ik wél, dan probeer ik het te leiden naar iets positiefs. Het leven is voor mij op die manier één grote uitdaging waarin niet alles je alleen maar overkomt. Het is mijn manier om nog enigszins grip te hebben op mijn leven. Machteloos toezien is vreselijk. Bij machte zijn om het goede van alles te zien geeft mij mijn levensgeluk. Maar het blijft een kunst om het positieve uit ogenschijnlijk negatieve dingen te halen. Ik hoop dat ik Daniël kan leren de dingen positief te zien. Kan hij vanavond alvast oefenen als hij een bord vol twijfelachtige geurende donkergroene soep voorgeschoteld krijgt 😀   Ja schat, werk dat maar eens positief naar binnen! 😛

Eet smakelijk!

Tagged with →  
Share →
 • Hallo Arine,
  Jouw eerst blog is wel raak. Wat omschrijf je mooi hoe je van een dal toch nog een piek  maakt. Ik hoop en wens voor jou dat jij je leven weer mag leiden en niet lijden. Blijf vooral veel genieten met Daniel. En je voor lekkere recepten kun je altijd bij Rene terecht.
  gr. Roger

 • Judy

  Arine, wat een goed nieuws weer! Mooie foto van jullie en ‘n mooi verhaal ernaast. Je bent een bijzonder mens!

  • Arine

   dank je Judy!

Bestel direct online het 'My sweet story' diabetes kookboek van Nele

Boordevol lekkere, snel en eenvoudig te maken recepten voor het hele gezin. Naast lekkere recepten staat het kookboek vol handige tips voor diabetes patiënten. Bestel nu het 'My sweet story' kookboek'. Wij zorgen ervoor dat jouw boek thuis wordt bezorgd.