Download gratis eBook met heerlijke & gezonde recepten Download

Nieuw voedingsportaal van het Diabetes fonds

Wat is gezond voor iemand met diabetes? Dat verschilt per persoon. Daarom is er in de winkel ook geen aparte afdeling met voedingsmiddelen voor diabetes. Wat u wilt eten, kan afhangen van hoe makkelijk uw bloedsuiker in balans blijft. En of u bijvoorbeeld extra moet opletten voor hart en bloedvaten. Het Diabetes Fonds heeft daarom een ‘voedingsportaal’ gestart waarin diabetes patiënten naast gezonde recepten ook speciale tips. Daarmee kiest u zelf wat voor u belangrijk is.

Eten is genieten

samenwerking door delen van recepten

samenwerking door delen van recepten

Samen eten is genieten en geeft energie. Meer met elkaar eens konden Samen Lekker Fit en het Diabetes Fonds het niet zijn. Eten moet gezond & leuk zijn. De in het My Sweet Story diabetes kookboek opgenomen diabetes recepten zijn allemaal gemaakt door een chefkok die begrijpt wat lekker & gezond eten is. Onze chef René van Gorp  heeft dan ook met succes de ‘uitdaging’ die diabetes patiënte Nele van Driessche hem gaf ‘geklaard’.  Zijn gezonde diabetes recepten zijn maakbaar, smaken heerlijk en zijn een lust voor het oog. De recepten zijn dan ook bij uitstek geschikt voor de feestdagen. Want ook als diabetes patiënt wil je met de feestdagen verwend worden.

Wil jij ook gezond koken met diabetes. Informeer eens naar de  workshop ‘Koken met Diabetes’  in samenwerking met kookstudio KookmeemetRene en Samen Lekker Fit.

het Nieuwe Genieten

We zijn dan ook trots dat onze recepten door het Diabetes Fonds op hun voedingsportaal gebruikt worden. Een beloning voor het harde werken van het Samen Lekker Fit team en een ondernemende samenwerking die naar meer smaakt. Nodig je vrienden uit en verwen ze bijvoorbeeld met ‘hartige Brussselse wafels‘ of met een ‘heerlijke pizza‘.

Prettige feestdagen

Roger

 

 

Tagged with →  
Share →

Bestel direct online het 'My sweet story' diabetes kookboek van Nele

Boordevol lekkere, snel en eenvoudig te maken recepten voor het hele gezin. Naast lekkere recepten staat het kookboek vol handige tips voor diabetes patiënten. Bestel nu het 'My sweet story' kookboek'. Wij zorgen ervoor dat jouw boek thuis wordt bezorgd.