Download gratis eBook met heerlijke & gezonde recepten Download

Deze week werd door het webdesign team van Amuzega hard gewerkt aan een volledige update van de site van Samen Lekker Fit.  De site is in een nieuw jasje gestoken en er werd een webshop aan toegevoerd. Naast de aanpassingen aan de website is ook de facebook pagina van Samen Lekker Fit aangepast.

My sweat story 

‘My sweet story’ is een bijzonder project waar het complete Samen Lekker Fit team vol energie aan gewerkt heeft de afgelopen  maanden. Samen met ‘hoofrolspeelster’ Nele van Driessche zijn we uitdaging aangegaan om niet alleen een uniek boek te maken voor jonge diabetisch patiënten, maar ook een actief forum op facebook op te zetten vol tips en praktisch informatie om lekker te kunnen genieten. 

Nele haar EIGEN BOEK

Nele wilde haar droom DELEN. Zij wil kinderen met diabetes helpen, laten genieten en plezier beleven. Zij wil haar ervaring delen en gezonde tips geven hoe kinderen en hun ouders moeten omgaan met diabetes. Haar droom wordt verwezenlijkt door het team van Samen Lekker Fit in samen werking met de sponsors die dit project een warm hart toedragen en ondersteunen.  

Webshop

Het ‘My sweet Story’ kookboek is vanaf september te koop in de webshop van Samen Lekker Fit. Wil je zeker zijn dat je dit unieke boek thuis bezorgd krijg. Bestel dan nu reeds het boek online.

@SamenLekkerFit team

Tagged with →  
Share →

Bestel direct online het 'My sweet story' diabetes kookboek van Nele

Boordevol lekkere, snel en eenvoudig te maken recepten voor het hele gezin. Naast lekkere recepten staat het kookboek vol handige tips voor diabetes patiënten. Bestel nu het 'My sweet story' kookboek'. Wij zorgen ervoor dat jouw boek thuis wordt bezorgd.