Download gratis eBook met heerlijke & gezonde recepten Download

Stel: je bent 7 jaar en je wordt geconfronteerd met diabetes. Wat betekent dat voor jou, je familie en je voedingspatroon? Dit is het verhaal van Nele en haar moeder die een weg hebben gevonden in de wereld van koolhydraten, eiwitten, vetten, suikervervangers en calorieën. Het verhaal van rekenen, tabellen en experimenteren. Experimenteren met gerechten zodat ze ook voor diabetes geschikt zijn. Maar die er vooral ook leuk en aantrekkelijk uitzien voor kinderen.

Nu, negen jaar later, zijn moeder en dochter daarin geslaagd en is het hun droom dit verhaal te delen met iedereen die het wil horen. Maar in het bijzonder voor al die andere kinderen die opgroeien met diabetes en daarin hun weg moeten vinden. ‘My Sweet Story van het Samen Lekker Fit-team biedt deze mogelijkheid. Binnenkort verschijnt dit verhaal in boekvorm met daarin een groot aantal gerechten die een speciale betekenis hebben voor Nele. Ze zijn vaak gekoppeld aan gebeurtenissen en feestdagen door het jaar. Halloween, Sinterklaas, Pasen, Kerst, enz.
Kook mee met René is trots om ook een bijdrage te hebben mogen leveren aan dit project. Een unieke samenwerking met Nele, haar moeder, het Samen Lekker Fit-team, de fotografie en een ieder ander die een bijdrage heeft geleverd aan dit project.
 
@Chef 
Tagged with →  
Share →
  • Roger

    Super leuk idee! Nele en Nora zijn volhouders! Veel succes met de promotie van jullie project.
    Mooi recepten van @kookmeemetrene

Bestel direct online het 'My sweet story' diabetes kookboek van Nele

Boordevol lekkere, snel en eenvoudig te maken recepten voor het hele gezin. Naast lekkere recepten staat het kookboek vol handige tips voor diabetes patiënten. Bestel nu het 'My sweet story' kookboek'. Wij zorgen ervoor dat jouw boek thuis wordt bezorgd.