Download gratis eBook met heerlijke & gezonde recepten Download

Dat Chinese studenten snel willen afvallen om zo meer kans op een baan te hebben. De studenten willen knap en slank op hun sollicitatiegesprek verschijnen – het is in China immers lastig om een baan te vinden.

Het gebrek aan banen in China drijft de studenten tot merkwaardige afvalmethoden. Zo meldt Dailymail dat Chinese dames een lintworm nemen om snel gewicht te verliezen. Dit doen ze door eitjes van de lintworm in te slikken. En wanneer deze eitjes uitkomen, nestelt de lintworm zich in je spijsverteringsstelsel.

In het meest gunstige geval val je inderdaad af. Maar het blijkt absoluut geen ongevaarlijke methode.  Lintwormbesmetting kan namelijk resulteren in de vorming van cysten in de lever, ogen, hersenen en het ruggenmerk. Met alle – soms dodelijke – gevolgen van dien. In Europa is het dieet daarom ook illegaal.

Naast het zogenaamde lintwormdieet, worden overigens meer merkwaardige methoden uitgeprobeerd door de vrouwelijke Chinese studenten: sommigen staren urenlang naar foto’s om de eetlust te onderdrukken en anderen wassen zichzelf met een speciale dieetzeep (sommige dames staan tien keer per dag onder de douche).

© Dailymail

Tagged with →  
Share →

Bestel direct online het 'My sweet story' diabetes kookboek van Nele

Boordevol lekkere, snel en eenvoudig te maken recepten voor het hele gezin. Naast lekkere recepten staat het kookboek vol handige tips voor diabetes patiënten. Bestel nu het 'My sweet story' kookboek'. Wij zorgen ervoor dat jouw boek thuis wordt bezorgd.