Download gratis eBook met heerlijke & gezonde recepten Download

Begin uw maaltijd eens met een lekkere salade! Een salade voorziet ons van voldoende vitamines en mineralen volgens de gehanteerde dagelijkse dagdosis. Zeker als de salade wordt gevolgd door een gerecht bereid met verse groenten. Het gebruik van vitaminepreparaten wordt daarmee overbodig. Deze preparaten zijn vaak niet goedkoop, je bespaart er dus mee! Zeker als je ook nog eens kiest voor producten uit het seizoen. Uw groentenvakman kan u prima informeren over welke producten in het seizoen zijn; kijk maar eens naar zijn aanbod. Daarnaast zijn er ook verschillende ‘Groenten&Fruitkalenders’ beschikbaar (bijvoorbeeld als ‘App’ voor Iphone/Ipad).
Denk voor deze tijd van het jaar bijvoorbeeld aan het gebruik van appel, peer, noten, veldsla, rode biet, witlof, enz. Heerlijk en volop aanbod. Varieer naar hartelust met verschillende smaken en kleuren.
Maak een salade altijd aan met een dressing. Het ‘kleedt’ de salade letterlijk aan.

Succes en eet smakelijk!

Tagged with →  
Share →

Bestel direct online het 'My sweet story' diabetes kookboek van Nele

Boordevol lekkere, snel en eenvoudig te maken recepten voor het hele gezin. Naast lekkere recepten staat het kookboek vol handige tips voor diabetes patiënten. Bestel nu het 'My sweet story' kookboek'. Wij zorgen ervoor dat jouw boek thuis wordt bezorgd.